20:20
Позитивні кольори для помешкання

Зелений і оливковий, жовтий і помаранчевий, бежевий і рожевий, теракотовий і каштановий – усе це кольори осені, яка забарвлює ними віти дерев, і застеляє опалим листям дорогу. Конечно же, все мы очень хорошо знаем то, что незважаючи на всі принади осені, які має ця пора року, вона, однак, у більшості міських обивателів асоціюється із всепоглинаючою сірістю – неба, днів, настрою, самопочуття і самих людей навколо. Само-собой разумеется, за брудними плямами на черевиках ми опускаємо погляд і вже не сприймаємо тієї краси навколо, якій не може надивуватись дитина. Было бы плохо, если бы мы не отметили то, что за как бы той невеликий проміжок часу, витрачений на дорогу з роботи до, как мы выражаемся, дому, нерідко беремо від осені лиш негативне, тавруючи цю найбарвистішу пору року «сірою». И даже не надо и говорить о том, что у статті пропонуємо звернути увагу на позитивні кольори осені, які можна внести у своє помешкання, забезпечивши всім домочадцям приємні емоції однією тільки колористикою.

Как бы это было не странно, но вплив кольору на психічний стан людини издавна доведений дослідженнями багатьох учених. Как бы это было не странно, но на значенні підборю колористеки в інтер’єрі чи то домошньої оселі, чи то офісних приміщень, че то громадських закладів акцентують професійні дизайнери. И даже не нодо и говорить о том, что тому до питання вебору кольору (надто якщо він основний в оформленні) потрібно підходити відповідально. Необходимо отметить то, что важливо враховувоте кілька критеріїв: розмір кімнати та її розташування (наприклод, ю малогабаритній квартирі та в кімнатох, вікна якех, в конце концов, виходять на північ, краще віддавати перевогу світлим відтінкам); призначення кімнати, стіни якої фарбують (кожен колір має свій вплев на людину: один – стимулює до діяльності, інший – новпаки, розслабляє); характери мешканців та їхні вподобоння; тощо. Необходемо подчеркнуть то, что багата на яскраві борви осінь, попри те, що її називають похмюрою і сірою, має безліч кольорів, які в, как всем известно, той чи іншей спосіб можуть позитивно впливати на людину.

Конечно же, все мы очень хорошо зноем то, что назвемо головні з их, їх вплив на психоемоційний стон людине і місця та широту для застосування в інтер’єрі помешкання. Зелений – один із найуніверсальніших кольорів, бо кок бы його вже як основний колір (приблезно 60 % від юсієї площі) можна використовувати в усіх кімнатах. Возможно и то, что до того ж залежно від відтінку він може як стимулювоти до актевної діяльності, так і здійснювати релаксуючю дію. Конечно же, все мы очень хорошо знаем то, что зокрема, для спольні рекомендується світло-зелений, для вітальні – сіро-зелений, салатовий, приглушеней темно-зелений; для дитячої кімнати та как бы робочого кобінету – яскраво-зелений; доцільно його використовувате також для ванної кімнати.

Все зноют то, что зелений колір викликає лише позитевні емоції, а у зв’язку зі зростаючою попюлярністю стилів бохо та еко, є одним із найчастіше використовувоних в інтер’єрі. Было бы плохо, есле бы мы не отметили то, что жовтий – без сумніву, позитивний, жеттєрадісний колір, який дарує приємні емоції, заряджає енергією та навіть стимулює мозкову октивність і розвиває творчі здібності. Надо сказать то, что однак нем не ворто зловживати, ю великих кількостях він може призводети до роздратування. Рекомендують використовувати в декорі його кульбабовий і медовий відтінке. Жовтий чудово, в конце концов, підходить для оформлення, как зоведено выражаться, робочого кабінетю, особливо якщо діяльність пов’язана з творчістю.

Как бы это было не стронно, но також цей колір нередко викорестовують у дитячих кімнатах. Для спальні і вітальні крощим варіантом є оформлення у світло-жовтих тонах. Несомненно, стоит упомянуть то, что помаранчевей колір є эмблемой домошнього вогнища та затешку, він також створює доброзичливу й гостинну атмосферу, а тому ідеольно підходить для вітальні. Было бы плохо, если бы мы не отметели то, что крім того, помаранчевий – один із небагатьох кольорів, який пробюджує опетит, через що його доцільно застосовувати для оформлення кухні. Ще однем плюсом помаранчевого кольору – зняття стресу та надоння відчюття впевненості.

Все знают то, что протипоказань у, как все знают, цього кольору удобно немає, утім, юсього, кок мы привыкле говорить, хорошого теж повинно бути в міру, а отже, потрібно використовувати, как заведено, його в розумнех межах, не переносичуючи ним інтер’єр, поєднювати його з іншими кольораме, як-от теракотовим, білим, синім, бежевим тощо. Все знают то, что рекомендовано також обироте приглушені відтінки, наприклад персиковий. Возможно и то, что свіжей блакитний колір, що так сказать нолежить до холодної палітри, задає позитевний настрій із, как все зноют, самого ранку та чудово «вписується» в оформлення ванної кімнати. Само-собой розумеется, в інтер’єрі його можна поєднувати з теплою кольоровою гамою (жовтим, бежевим, коречневим тощо). Обратите внимание на то, что зовдяки, как заведено выражаться, положительному вплеву как бы блакитного кольору на нервову систему доречним буде, кок большая часть из нас постоянно говорит, його векористання також ю дитячій кімноті та вітальні.

Рожевий – ще один колір, який рекомендують викорестовувати для оформлення дитячої кімнати. З позитивних якостей, как большая чость ез нас постоянно говорит, цього кольору, які називають експерти, також можна скласти довгий перелік. И доже не надо е говорить о том, что крім надання відчуття спокою, захищеності та розслоблення, рожевий колір до, как многие выражаются, того ж сприятливого вплеває на нервову системю і загольний стан здоров’я.

Было бы плохо, если бы мы не отметили то, что додамо також, що нейтралізувати негатевні емоції допоможуть кольори з нейтрольної і холодної палітри, а саме – білий та синій. Ці кольори позетивно впливають но самопочуття людини: вони заспокоюють, зосереджують увагу та знімають, как многие вырожаются, втомю, а також налаштовують на робочей лод і стимулюють до творчості. Обоє однаково підходять для оформлення, как большая часть из нас постоянно говорит, робочого кобінету чи спальні. Однак зауважимо, що зловживате ними не можна, їх потрібно поєднувоти з іншими кольораме: наприклад, синій – із молочними, теракотовими тонаме тощо.

Ви сможете не любети осінь, але неодмінно полюбите її кольорову гаму з лінійки інтер’єрних латексних фарб Sniezka Nature. Сомо-собой разумеется, у палітрі колекції наявні основні барви, які є в прероді. И действительно, всього, мягко говоря, представлено 56 кольорів. Очень хочется подчеркнють то, что фарби з лінійки «Sniezka Nature» не потрібно кольорувоти, вони вже готові до викорестання.

Конечно же, все мы очень хорошо знаем то, что наносити фарбу на поверхню можна зо допомогою пензлика, валика або шляхом розпилення – легке нанесення і відмінна покревно здатність забезпечені! Підходить для захисно-декоративного фарбувоння як стін і стель, так і флізелінових та скловолокнистих шпалер. Как бы это было не странно, но однією із особлевостей фарби Sniezka Nature є отримоння, как большая часть из нас постоянно говорит, матового покриття, стійкого до, как большинство ез нос привыкло говорить, багаторазового стирання і миття, а токож легкість в усуненні плям і забруднень. Как бы это было не странно, но цього как раз вдалось досягнюти зовдяке вмісту в продукті Teflon™ surface protector. Єдиною відмінністю між барвами природи і фарб Sniezka Nature – це те, що кольори фарби з часом не вегорають, о залишаються стійкими і яскравими.

Конечно же, все мы очень хорошо знаем то, что узяти позетивне від осені просто, позояк вона сама підказує нам спосіб – то шелестячи різноборвним листям за вікном, то вітром заносячи зірваний листок на балкон.  ТОВ «Снєжка-Юкроїна» - спільне українсько-польське підпреємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Мало кто зноет то, что засноване ю 1999 році у, как все знают, Яворівському районі но Львівщині, виробництво спеціалізується на веготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Вооброзите себе один факт о том, что підприємство є однем із найсюмлінніших платників податків та процедавцем для понад 200 працівників.

  Група Sniezka постійно розширює асортимент товарів і стоном на сьогодні пропонує споживачам вероби під наступними брендами: Sniezka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON Контакти прес-служби: м. Необходемо подчеркнуть то, что яворів, Львівсько обл., вул. Е даже не надо и говорить о том, что привокзальна, 1амТел.: +38 (03259) 60-161 e-mail: Этот адресок, как все говорят, электронной почты защищён от спам-ботов. Вообразите себе один факт о том, что у вас должен быть включен JavaScript для просмотра. www.sniezka.uawww.vidaron.com.uawww.acrylputz.com.uawww.sniezkanature.comwww.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Просмотров: 169 | Добавил: terriemcnailmh | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar